Goed nieuws! Op maandag 26 April mogen wij opnieuw onze deuren openen. Wij kijken er naar uit iedereen terug te mogen ontvangen, tot snel!

Groetjes Team HairLin

Beste klanten,

Door de corona pandemie hebben we onze openingsuren gespreid en werken we in shiften zodat er veel minder kappers en klanten tegelijkertijd in het kapsalon aanwezig zijn. Bijkomend hebben we het geluk dat HairLin 144m² groot is waardoor we makkelijk voldoen aan de regels van “social distancing”.

Alvast bedankt voor het vertrouwen, samen maken we van HairLin een veilige en aangename plaats om te vertoeven!

Groetjes,

Team HairLin

Enkele aandachtspunten:

Wij houden zoveel als mogelijk rekening met de keuze van uw favoriete kapper, weet echter dat er in de weken na de lockdown mogelijks verschuivingen zijn in de uurroosters waardoor u alsnog bij een andere kapper terecht komt. TIP: Het is niet verplicht een kapper aan te duiden. Wenst u zo snel mogelijk geholpen te worden? Duid dan “geen voorkeur” aan bij “kies een medewerker”.

Zorg ervoor dat de correcte dienst wordt aangeduid in het online boekingsprogramma. We hebben namelijk geen kappers zonder afspraak die kunnen inspringen bij fout geboekte afspraken. Wie bijvoorbeeld een kleuring boekt, maar lokjes wenst, gaan we helaas de dag zelf niet kunnen helpen. Heb je twijfels, of boek je voor de eerste keer online? Bel ons dan zeker eens op :-).

Gelieve er ook voor te zorgen dat uw emailadres correct is ingevuld, zodat u een bevestigingsmail krijgt (bekijk ook de spam folder!). Geen bevestigingsmail ontvangen? Neem dan zeker met ons contact op!

De overheid heeft beslist dat zowel kappers als klanten (kinderen vanaf 6jaar) een chirurgisch mondmasker dienen te dragen, stoffen maskers zijn dus niet meer toegelaten. Indien u uw mondmasker vergeet mee te brengen is het mogelijk er eentje bij ons te kopen (let op: beperkte voorraad, indien wij geen voorraad meer hebben zullen wij u helaas niet kunnen helpen).