De online boekingsmodule voor het maken van afspraken met meerdere personen tegelijkertijd zal pas beschikbaar zijn vanaf eind mei. Indien u toch wenst langs te komen met meerdere personen kan u ons best telefonisch contacteren.

Beste klant,

 

Fijn dat jij een online afspraak wilt maken bij HairLin! Hierbij enkele richtlijnen die kunnen helpen bij het reserveren:

 

  • Bij het maken van een afspraak voor een kleurbehandeling kom je automatisch terecht in onze Color Lounge.
  • Zorg ervoor dat je de correcte dienst aanduidt in het onlineboekingssysteem zodat er voldoende tijd kan voorzien worden voor jouw wensen. Wil je bijvoorbeeld lokjes maar boek je een kleuring dan gaan we je, helaas, die dag zelf niet kunnen helpen vanwege te weinig tijd…

 

Twijfel je of boek je voor het eerst online? Aarzel niet om ons te bellen. Wij helpen je graag!

 

  • Kijk ook steeds na dat je emailadres correct is ingevuld, om er zeker van te zijn dat je een bevestigingsmail krijgt (Check ook je spamfolder).

Geen bevestigingsmail ontvangen? Neem dan zeker met ons contact op.

Groetjes, Team HairLin

 

TIP! Wij houden zoveel mogelijk rekening met jouw keuze van favoriete kapper. Maar je bent niet verplicht om een kapper aan te duiden. Wens je zo snel mogelijk geholpen te worden? Duid dan ‘geen voorkeur’ aan bij de rubriek ‘kies een medewerker’.