Beleef HairLin als nooit tevoren.

Naar de kapper gaan is veel meer dan je haar laten knippen, het is een verwenmoment voor jezelf. Of waarom zou je dat verwenmoment niet delen met je vrienden?

Mixing colors & drinks

Beleef een unieke ervaring in onze Color Lounge, op de eerste verdieping van HairLin. Onze ervaren haarstylisten verzorgen er je gewenste kleurbehandeling. Terwijl je kleurtje inwerkt, kun je genieten van je favoriete drankje en de gezellige sfeer in de bar, alleen of met vrienden!

Hoe werkt het

Color

Na het wassen en knippen van je haar, kies je de gewenste kleur. Tijdens het intrekken van de kleur, kan je genieten je gewenste drankje. en wat bij babbelen met je vrienden. dit is maar een dummy tekst, zo kan je zien hoe de tekst er zal uitzien 

Drankje

Bar

Naar de kapper gaan is veel meer dan je
haar laten knippen, het is een verwen moment.
Waarom dat verwen moment niet delen met je vrienden?
Onze “Colorbar” is de oplossing.

Bar

Naar de kapper gaan is veel meer dan je
haar laten knippen, het is een verwen moment.
Waarom dat verwen moment niet delen met je vrienden?
Onze “Colorbar” is de oplossing.

Veelgestelde vragen

Afspraken kunnen het makkelijkst online worden gemaakt via www.hairlin.be of telefonisch op het nummer 02 532 04 33.
Maak je een afspraak voor een kleurbehandeling, dan kom je automatisch terecht in de Color Lounge.

Het is enkel mogelijk om langs te komen en iets te drinken wanneer je een afspraak hebt voor een kleurbehandeling. Hierdoor zijn we dus geen concurrentie voor de bestaande horecazaken.

De Color Lounge bevindt zich op de eerste verdieping van de kapperszaak HairLin. Je kan gewoon binnenwandelen langs de hoofdingang, waar onze kappers je verder naar de Color Lounge zullen begeleiden.

Op dit moment zijn afspraken voor meerdere personen enkel telefonisch te boeken. Vanaf eind mei zal je ook online kunnen boeken voor meerdere personen tegelijkertijd. Houd onze online agenda dus zeker in de gaten!

We kiezen ervoor om onze prijzen voor de kappersdiensten zo laag mogelijk te houden zodat we voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom worden drankjes apart van de kappersdiensten verrekend. Wie dus geen drankje wenst, zal er ook niet voor betalen.

Het is niet verplicht een drankje te nuttigen in de Color Lounge. Net zoals ervoor ben je volledig vrij in het al dan niet kiezen voor een drankje.

De drankjes zijn terug te vinden op onze drankenkaart. Wij serveren een selectie van alcoholische en non-alcoholische dranken, koffie en thee.

Bij complexe kleurtransformaties is het aangewezen een adviesgesprek te boeken zodat we kunnen bespreken welke techniek we zullen toepassen. Een Adviesgesprek voor een kleurbewerking kost 10Euro maar wordt terugbetaald indien de behandeling ook daadwerkelijk wordt uitgevoerd.