Een kappersteam met een hart voor schoonheid

Ons ervaren en veelzijdig team laat je er altijd weer stralend uitzien!

Lindsay

Lindsay

Zaakvoerder


Lindsay is de oprichter van HairLin en heeft ruim 18 jaar ervaring in het kappersvak. Na haar opleiding bij internationaal gerenommeerde haarstylisten wist zij een eigen stijl te ontwikkelen in het knippen en de technische kleuringen.
In 2010 besloot ze de sprong te wagen en een eigen zaak op te richten. Haar professionalisme en haar passie draagt Lindsay dagelijks over op het ervaren en talentvolle HairLin Team.

Evelyne

Evelyn

Blonderingsexperte met bijkomende specialisatie in gladmakende technieken en diepgaande haarverzorging: hair reset op chemische basis (bv. keratinebehandelingen) en haarbotox. Evelyne is tevens onze extensionsspecialist.

Loubna

Loubna

Ervaren haarstyliste gespecialiseerd in make-up-technieken, opsteekwerken en bruidskapsels. Mensen mooi maken is haar passie.

Cindy

Cindy

Gepassioneerde en veelzijdige haarstyliste die daarnaast ook alles afweet van schoonheidszorgen en kleurtechnieken. Bijkomend gespecialiseerd in ontkrullingen op basis van keratine.

Deborah

Deborah

Salonverantwoordelijke


Creatieve topstyliste en daarbovenop gespecialiseerd in make-up. Als coloriste weet Deborah als geen ander hoe je ombré's en andere complexe kleurtransformaties aanbrengt.

Esperansa

Esperansa

Onze spring-in-'t-veld met een passie voor alles wat met ‘haar’ te maken heeft. Gespecialiseerd in ontkrullingen op basis van keratine. Ook complexe kleurtransformaties en ombré's behoren tot haar dagdagelijkse taak.

Diclé

Talentvolle en ambitieuze fashionista met specialisatie in haarkleuringen en bleach-technieken.

Jolie

Jolie

Salonverantwoordelijke


Gepassioneerde en gedreven allrounder met gouden kappersvingers. Jolie is tevens gespecialiseerd in barbertechnieken, ombré's en make-up.

Zij kunnen niet wachten om jou te laten stralen. Kies dus snel je favoriete styliste en maak een afspraak!

Do you want to join the team?

Vul onderstaand formulier in en overtuig ons van je kwaliteiten.


Kijk binnen in ons salon

HairLin salon

iedereen kan bij
ons terecht voor
Haar, beauty,
extentions en make-up.

Wassen

HairLin,
het kapsalon gelegen
aan het rondpunt
van Gooik.

Momenteel werken we enkel op afspraak